Prima pagina     Oferte speciale     Produse noi     Cum comand     Cum montez     Contact
Cosul de cumparaturi este gol
 

Produse
AUTOMATIZARI PORTI
AUTOMATIZARI USI DE GARAJ
AUTOMATIZARI RULOURI
ACCESORII AUTOMATIZARI
USI DE GARAJ
BARIERE STRADALE
SISTEME MECANICE PORTI

Curs valutar
 
 
Euro EUR 4.4362
Dolar SUA USD 3.9746
CAD 3.0219
GBP 6.2075
 
Convertor valutar
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 

S.C. Mondomatic S.R.L.

RO 22044997

J17/1108/2007

Str. V. Valcovici, nr. 18. 

Loc. Galati, cod 800601

Unicredit Tiriac Bank

RO48BACX0000000477904000

Cum comand
 

1. Cautati produsul dorit in site.

2. Apasati butonul    pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

3. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi apasati butonul    din pagina cosului de cumparaturi.

4. Completati datele de facturare si livrare iar apoi apasati butonul 

5. Comanda dumneavoastra  va fi preluata de unul din operatorii nostri.

6. In scurt timp veti primi un e-mail care va contine datele comenzii dumneavoastra.

7. Livrarea se face prin  URGENT CURIER, tarifele de transport sunt suportate de noi pentru valori mai mari de 1.500 lei, pentru valori inferioare veti plati costurile serviciului de curierat incluzand si costurile de ramburs ale contavalorii de achitat. Durata in care produsul (produsele) comandate ajung la dumneavoastra, dupa confirmarea si procesarea comenzii, este cuprinsa intre 48 si 72 ore pentru automatizari, iar pentru usile de garaj intre 6 si 8 zile. 

8. Livrarea in Galati si pe o raza de pana la 25 de km in jurul localitatii se va face la adresa mentionata de d-voastra in mod gratuit .

    Livrarile in localitate se fac de luni pana vineri intre orele 10.00 - 17.30 iar sambata intre orele 10.00 - 12.00
 
Contract
 

  Prezentul contract se incheie intre Mondomatic SRL prin administratorul site-ului, aflat la adresa web http://www.automatizari-rezidentiale.ro cu sediul social in Galati, Str. Victor Valcovici, nr. 18, bl. L15, ap.9, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Galati, sub nr. J17/1108/2007, Cod Identificare Fiscala RO 22044997 si Client, ale carui date vor fi furnizate in formularul de comanda de pe site-ul www.automatizari-rezidentiale.ro

  1. Prin "Comanda" se intelege cererea adresata catre Mondomatic SRL de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita rezervarea si achizitionarea de produse  prin intermediul site-ului nostru.
 
  2. Prin "Client" se intelege orice persoana fizica sau juridica care initiaza o comanda online pe site-ul automatizari-rezidentiale.ro.
 
  3. Prezentul document defineste cadrul in care Mondomatic SRL este de acord sa furnizeze produse  Clientului  si reprezinta un acord intre Mondomatic SRL si Client, astfel incat utilizarea serviciilor prestate de Mondomatic SRL presupune acceptarea si conformarea Clientului la termenii prezentului Contract.
 
  4. Prezentul contract intra in vigoare in momentul primirii comenzii online, a Clientului, prin intermediul formularului de comanda de pe site-ul automatizari-rezidentiale.ro, de catre Mondomatic SRL, fiind valabil 12 luni daca nici una dintre parti nu ataca prezentul contract cu minimum 10 zile inainte de data expirarii lui.
 
  5. Produsele comercializate de Mondomatic SRL prin intermediul site-ului www.automatizari-rezidentiale.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura si certificat de garantie.
6. In timp de maxim de < 2 > ore de la confirmarea telefonica facuta de catre Mondomatic SRL, clientul poate suna sa anuleze comanda, in cazul in care a luat decizia aceasta.
 
  7. Din momentul confirmarii telefonice a comenzii, produsul comandat de catre client va fi depus in maxim 48 de ore la una dintre firmele de curierat, agreate de Mondomatic S.R.L. in cazul livrarilor gratuite sau cele agreate de Client, in cazul livrarilor la care contavaloarea transportului este suportata de catre acesta, de unde va fi expediat catre locatia de destinatie si din acest moment comanda nu mai poate fi anulata, persoana fizica sau juridica nu mai poate anula comanda si este obligata la plata integrala a taxelor de curierat.
      Produsul poate fi returnat conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 in termen de 10 zile de la cumparare fara nicio explicatie "cu conditia sa nu se fi facut montajul produsului deteriorandu-se astfel accesorii din componenta acestora si facand astfel produsul nevandabil."
     Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare, costuri de transport si taxe de ramburs. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de maxim 15 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.
 
  8. Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Produsul trebuie sa fie predat la sediul nostru din strada Victor Valcovici,  nr. 18, Galati. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.
 
   9. Procedura de returnare a produselor se aplica in conditiile in care produsele returnate se afla in starea in care au fost livrate. Orice modificare a starii produselor (de natura fizica, hardware sau software) duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre dumneavoastra la receptionarea produselor modificate.
 
  10. SC Mondomatic SRL se obliga sa expedieze produsele comandate in stare perfecta de functionare si sa ofere garantia produsului in sine, prin intermediul reprezentantei Nice SpA, in speta Nice Romania S.A. (ca si service autorizat Nice SpA Italia) si prin intermediul reprezentantei Matz-Erreka S.Coop, in speta Automatizari Erreka Rom S.R.L. (ca si service autorizat) , pe o perioada de 24 luni din momentul facturarii.
 
  11. Garantia produselor va este oferita de catre S.C. Nice Romania S.A. si Automatizari Erreka Rom S.R.L., prin intermediul S.C. Mondomatic S.R.L., deciziile asupra garantiei fiind luate de catre Nice Romania S.A. si Automatizari Erreka Rom S.R.L. (piesele defecte vor fi inlocuite sau reparate, garantia se acorda numai daca au fost indeplinite toate conditiile de montaj si utilizare ale automatizarii, etc.), S.C. Mondomatic S.R.L. nefiind in nici un mod responsabila de deciziile pe care acestia le iau ca si service autorizat Nice sau Erreka.
 
  12. Mondomatic SRL se obliga sa ofere consultanta cu privire la detaliile de montaj ale kit-urilor de automatizare (catre montatori autorizati si catre alte firme agreate de catre Nice SpA, implicit Nice Romania S.A. sau  Matz-Erreka S.Coop, implicit Automatizari Erreka Rom S.R.L.).
 
  13. In momentul solicitarii acordarii garantiei, cumparatorul va trebui sa prezinte certificatul de garantie, echipamentul in ambalajul original impreuna cu accesoriile cu care a fost livrat precum si o descriere scrisa a defectului. Lipsa unuia dintre detaliile mentionate atrage imposibilitatea noastra de a solicita garantia catre Nice Romania S.A. sau Automatizari Erreka Rom S.R.L.
 
  14. Cumparatorul este obligat sa respecte instructiunile de utilizare ale echipamentelor cumparate, conform indicatiilor tehnice  sau celor din manualele echipamentelor. Orice defectiune aparuta in urma folosirii necorespunzatoare nu face obiectul garantiei.
 
  15. Este obligatorie folosirea elementelor de cablare originale, iar alimentarea se va face obligatoriu de la o priza cu impamantare, nerespectarea acestor indicatii duce automat la pierderea garantiei.
 
  16. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect, adica 12 euro/ora.
 
  17. Datele dumneavoastra personale precum si cele de contact sunt confidentiale si sunt pastrate in arhiva personala a SC Mondomatic SRL pana la expirarea garantiei.
 
                                                                          
 
Cauta


Cele mai vandute
WINGO 2024 KIT
Pret: 1734 Ron
Nice ROBO 500 KIT
Pret: 1705 Ron
SHEL 50 KIT
Pret: 675 Ron
Erreka FENIX 1 KIT
Pret: 700 Ron
Erreka PUMA KIT
Pret: 1606 Ron

 
    Prima pagina     Cum comand     Cum montez     Contact